Menu

Schimbarea linkurilor existente

0 Comments


LinkIn timp ce acest subiecta a explodat prin comunitatea SEO, a prins propria viata. Ruleaza o cautare pe fraza “Google May Trust Links Less” si vei vedea cat de repede un mesaj pe twitter de 10 zile poate erupe online.

Nu a fost nici un comentariu oficial de la Google despre acest lucru, si nu ma voi astepta sa fie, dar haideti sa facem un pas inapoi si sa ne gandim la asta inainte de a ne panica. Sunt multe motive perfect legitime de ce s-ar schimba un link. In acelasi timp sunt atat de multe motive conduse algoritmic pentru care cineva ar schimba linkuri. La fel ca multe alte probleme ce au legatura cu linkurile, diavolul este in detalii si intentia joaca un mare rol in acest lucru.

Ce s-a schimbat mai exact?

Gandeste-te un moment la termenul “link schimbat”. Ce inseamna mai exact? Ar putea insemna o mmultime de lucruri. Ce s-a schimbat? De ce s-a schimbat?

Ati contactat un site ce s-a legat de pagina ta principala si le-ati cerut sa schimbe linkul la o pagina interna? Daca ati facut acest lucru, de ce ati facut-o? A fost o pagina mai relevanta, sau o incercare in a imbunatati un raport profund de link?

A fost un text asociat cu acel link care era in orice mod descriptiv la ceea ce se elega? Ati cerut o schimbare si aici? A fost o schimbare la textul ancora, in timp ce stau la baza URL-ul a ramas la fel? De cate ori ati facut asta?

Ce spuneti despre schimbarile reversibile? Ati supra optimizat textul ancora cu cuvintele cheie de ani  buni si acum il urmaresti, cerand un text ancora sa fie schimbat de la “click aici” in numele companiei tale sau URL, inainte de a primi o avertizare de linkuri nenaturala?

 

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *