Menu

SEO in timpul refacerii unui website

0 Comments


Refacere WebsiteUrmand acesti pasi simpli te-ar putea ajuta sa imbunatatesti imediat impactul asupra rezultatelor cautarii pentru un nou website, si te ajuta sa eviti reducerea de multe ori semnificativa a traficului cautarii dupa ce un website a fost relansat.

Detinatorii de Website trebuie de multe ori sa astepti dupa ce site-ul este refacut si lansat, inainte de a implica un expert SEO. Din pacate, acest lucru poate duce la schimbari in design-ul site-ului scumpe care ar putea fi usor implementate in procesul de design.

Cateodata, este dificil sau imposibil sa corectezi probleme dupa ce un website este lansat fara sa trebuiasca sa reconstruiesti esential site-ul di nnou. In aditie, traficul din motoarele de cautare poate fi redus sever la cateva luni dupa ce un site a fost refacut si lansat. Acest impact poate fi micsorat realizand pasii corecti in timpul procesului de redesign.

Verificarea SEO a unui Site

Sa ai un website prietenos cu motoarele de cautare, inseamna realizarea unui site fara bariere fata de motoarele de cautare. Acest lucru este critic pentru succesul in rezultatele motoarelor de cautare organice. Cel mai bun timp pentru a te asigura ca site-ul tau este prietenos cu motoarele de cautare, este in timpul “renovarii” acestuia.

Daca ai un website deja existent, realizeaza un anumit nivel de analiza a site-ului sau o analiza mai extinsa. Intr-o analiza a unui site, un consultant SEO sau o agentie examineaza website-ul pentru a cauta probleme in design-ul site-ului si alte limitari care ar putea dauna rezultatelor organice a motoarelor de cautare, in asa fel incat acele probleme sa fie adresate in timpul design-ului noului site.

Analiza a design-ului pentru a produce un website prietenos cu motoarele de cautare

In timpul design-ului unui site, un SEO ar trebui sa examineze wireframe-urile sau storyboard-urile si prototipurile site-urilor sau teste de dezvoltare la anumite etape din design si procesul de productie pentru a-si asigura compatibilitatea cu motoarele de cautare.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *