Menu

Sfatuieste-ti clientii SEO

0 Comments


SEO ValoarePoate ca unul din cele mai importante elemente de a masura cu precizie intoarcerea investitiei pe munca ta SEO este sa-ti configurezi scena de la inceput. Asigurandu-te ca tu si clientii tai sunt pe aceiasi pagina poate functiona pe termen lung pentru evitarea unor experiente neplacute.

Inca o data, iti este prezentata oportunitatea de a straluci scotandu-ti in evidenta expertiza si distribuind-o si cu clientii tai. Cu cat mai mult iti inveti clientii, cu atat mai multa putere le oferi si cu atat mai multa loialitate au in tine.

Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stabilesti cu clientii sunt :

  • SEO este o propunere pe termen lung

Rezultatele instante sunt grozave dar nu inseamna totul despre SEO. Acest lucru ar putea sa nu fie ceea ce ar vrea clientii sa auda, insa este exact ce ar trebui sa le spui. Partea buna a acestui lucru este ca SEO poate intoarce beneficiile unei munci pe termen lung, stimulandu-i valoarea extrem de mult.

Chiar si cand pozitiile de clasare in motorul de cautare se imbunatatesc, cresterile de venit ar putea sa nu fie aparente ceva timp. Este vital pentru clienti sa inteleaga acest lucru si sa astepte mai mult decat cateva luni pentru a obtine ceea ce vor.

  • Cum sa masori intoarcerea investitiei

Nu este venitul pe vizita sau chiar numarul de evenimente sau scopuri care indica succesul unui program SEO.

Fiindca SEO necesita ceva timp sa isi realizeze potentialul deplin, sunt multe lucruri de-a lungul drumului care ar trebui sa fie masurate pentru a monitoriza succesul, cum este inlaturarea penalizarilor Google.

Aditional, unele lucruri pe care le masuram ar putea sa nu caracterizeze direct venitul, cum ar fi un click catre anumite directii sau cat timp petrece un vizitator pe website. DE aceea, trebuie sa convingi clientul ca merita sa faca SEO.

 

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *