Menu

Site-ul tau mobil

0 Comments


Mobil SiteAproape in fiecare zi, o noua inovatie tehnologica ajunge pe piata, asa pare cel putin. O zona care a experimentat o crestere rapida in anii recenti este tehnologia mobila smartphone. Aceste dispozitive furnizeaza capabilitatea de a naviga pe internet, de a verifica email-ul si sa realizeze/incarce videoclipuri si fotografii.

Desigur, sunt probabil 20 de alte caracteristici peste care trecem, dar nu este nici o problema. Suntem protejati sa spunem ca dispozitivele mobile capabile de a folosi internetul isi fac repede norma, in special in tarile straine in care costul pentru a obtine un smartphone este mult mai scazut decat costul pentru a obtine un laptop sau un desktop.

Majoritatea afacerilor si website-urilor nu au luat acest lucru in considerare niciodata. In timp ce ar putea avea un site principal extensiv, multe afaceri nu si-au petrecut 5 minute gandindu-se la un site optimizat pentru dispozitivele mobile.

Dupa cum puteti sti din experienta personala sau folosind telefonul unui prieten, ecranul este foarte mic. Incercand sa vezi un site care nu este compatibil cu mobilul pe telefon inseamna ca ai putea sa derulezi in jos/sus si in laterale foarte mult. Astfel poate deveni frustrant.

Un alt lucru care ar trebui sa-l luam in considerare este datele folosite sa transmita paginile web la un dispozitiv mobil. Exceptie fac toti utilizatorii vostri care au planuri de date nelimitate prin intermediul furnizorului de servicii, vor consuma foarte repede datele alocate pentru o luna, daca au acces la un site care estea realizat doar cu computerel traditionale in minte.

Imaginile mari, imaginile din fundal, videoclipurile si alte animatii au nevoie de banda pentru a transmite. Nu numai ca acest lucru va consuma limita lunara de megabytes a utilizatorilor, dar se va deplasa si mai greu decat o conexiune printr-un computer traditional.

Un alt motiv pentru care site-ul tau mobil trebuie sa fie mai simplu este faptul ca majoritatea vasta a utilizatorilor mobili sunt grabiti.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *