Menu

Site-uri platite cu WordPress.org sau site-uri gratuite cu WordPress.com -2

0 Comments


Minusurile WordPress.com

  • Plaseaza reclame pe toate site-urile gratuite. Chiar credeai ca WordPress.com e gratuit fara nici un motiv? Daca nu doresti ca utilizatorii tai sa vada reclame, ii poti plati cu 29.97$ anual pentru a-ti tine site-ul fara reclame.
  • Nu ti se permite sa vinzi reclame pe site-ul tau decat daca ai 25.000 de vizualizari de pagina lunar. In acest caz, trebuie sa apelezi la optiunea lor numita Ad control. Procesul de aprobare nu te costa nici un ban insa va trebui ca jumatate din castiguri sa mearga catre ei.
  • Nu ai dreptul sa folosesti plugin-uri. Da, WordPress este foarte cunoscut pentru flexibilitatea pe care o ofera plugin-urile. Ei bine, WordPress.com nu iti permite sa folosesti plugin-uri. Daca doresti sa folosesti plugin-uri, va trebui sa apelezi la programul lor VIP care incepe de la 3750$ pe luna. Fara gluma.
  • Nu ai dreptul sa folosesti teme custom. Trebuie sa te rezumi la temele lor care sunt folosite la propriu pe milioane de site-uri. Ei ofera un upgrade de design care ar trebui de fapt sa se numeasca CSS upgrade pentru 30$ pe an. Asta inseamna ca iti poti schimba culoarea pe site-ul tau. Totusi, daca doresti ceva cu adevarat customizat, nu poti.
  • Esti restrictionat la sistemul lor de analytics. Nu poti folosi rapoarte custom pentru ca nu poti adauga coduri custom.
  • Iti pot sterge site-ul in orice moment daca ei sunt de parere ca le incalci termenii si conditiile.
  • Vor schimba tema ta fara nici o permisie daca fondatorui nu ii place developerul.
  • Chiar daca vei plati pentru upgrade-uri, inca va trebui sa le spui altora ca site-ul tau ruleaza WordPress.com

Care este pentru tine? Daca esti un blogger caruia nu ii pasa de castiguri, categoric vei putea merge cu WordPress.com. Daca doresti orice altceva, va recomandam cu tarie sa alegeti WordPress.org. Fara gluma!

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *