Menu

Strategia SEO

0 Comments


De regula, oamenii nu prea se incred in ceea ce inseamna SEO. Ei cred ca rezultatele acestor servicii trebuie sa fie imediate, chiar daca nu se intampla acest lucru. De fapt, sa ai o afacere online si sa ai un site, acesta are nevoie neaparat de SEO.

SEO este o modalitate de promovare esentiala pentru orice afacere. Daca te intrebi ce este SEO, si te ocupi, de ceva vreme, de cel putin un blog ori un site, pe care te straduiesti sa il faci cat mai vizibil, cat mai citit, ai inceput deja, fara sa iti dai seama, a face SEO. Cred ca in acest fel poti realiza cel mai bine ce inseamna SEO. Desigur, nu ai cum te multumi cu pozitia de outsider in evaluarile motoarelor de cautare, si iti doresti ca atunci cand cineva cauta un subiect despre care ai scris, sa dea ma intai peste articolul tau ori postarea ta.

Deja, banuiesc ca ai inteles ce este SEO. In engleza, inseamna Search Engine Optimization, adica “Optimizarea motoarelor de cautare”. (Apropo, daca vezi pe cineva ca  spune “Optimizare Seo”, ar trebui sa iti dai seama ca e degeaba, pentru ca ceea ce zice este de fapt “Optimizarea optimizarii motoarelor de cautare”!!!) Ca si definitie, SEO este o tehnica prin care le indici motoarelor de cautare ca existi, ca ar trebui ca oamenii sa te caute si sa te gaseasca cat mai repede atunci cand li se pune pata sa afle ceva despre care ai scris si tu. Cat de frustrant este sa iti dai seama ca un subiect pe care te-ai straduit a-l face cat mai original, mai adevarat, mai bine documentat, poate fi descoperit abia pe locul 5000 in cautarea Google, desi stii sigur ca ai avut mult mai multe lucruri de spus si dezvaluit fata de siteurile concurente, mai bine pozitionate, aflate in fata ta….

Asadar, este foarte important sa faceti demersurile daca aveti un site si o afacere online.

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *