Menu

Strategii link-building

0 Comments


Astazi, link building-ul nu este la fel de ieftin si de usor cum era o data, dar importanta sa, s-a diminuat. In eforturile sale de a imbunatati continutul de calitate in rezultatele cautarilor, schimbarile Google de algoritm au distrus in sfarsit link-urile de spam si alte practici seo de black hat, dar link building-ul poate fi inca o unealta puternica cand este facuta in modul corespunzator. Astazi afacerile pot beneficia de tactici care sunt bine executate si sa se concentreze pe utilizatorii de la sfarsit, dar este important sa notezi ca nu sunt in special simple.

Adapteaza-ti strategie

Numerosi oameni care fac marketing pe internet, au decis sa opreasca link building. In plus, se pare ca daca pana acum link building era cea mai buna metoda de promovare SEO se pare in ultima perioada, Google i-a atasat o bucata de plumb  aripii , mai exact, a inceput sa pedepseasca destul de multe tehnici severe pe care le folosea, Se pare ca de acum inainte trebuie sa privim in ansamblu si sa ne gasim alte metode existente pe piata care creaza in siguranta backlink de calitate sin perspectiva obtinerii rezultatelor motoarelor de cautare.

Directoarele

Acestea trebuie sa fie de calitate si sa nu le repetari in mod excesiv. Exista anumite directoare eficiente care au un Page Rank destul de mare si ca face trimitere la linkurile relevante. Asigurati-va ca in momentul in care selectati site-urile si alegeti teme care sunt accesibile activtatii SEO si sunt mai distractive pentru Google.

Comunicatele de presa

Acestea trebuie sa fie folosite cu moderatie si cu rigurozitate! Site-urile de comunicate de presa permit sa avem cateva link-uri suplimentare si cu toate acestea trebuie sa folosim platformele selectate pentru a pune un singur text. Aceasta este doar o tehnica complementara iar impactul este unul limitat. Doresc sa mentionez acest lucru aici deoarece acestea sunt foarte importante si au nevoie de mult timp pentru a produce.

 

 

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *