Menu

Succesul magazinelor online

0 Comments

Succesul magazinelor online in 2014 depinde de foarte multe aspecte. Astazi incerca sa identificam toate acele aspecte care vor diferentia anul acesta un magazin online de succes de un magazin online mediocru.

1. Ofera doar produse originale

Ca prim pas in succesul online in cazul magazinelor, vorbim mai intai de produse de calitate. Nimeni nu va dori sa cumpere produse contrafacute sau sa cumpere produse care se presupun a fi originale si mai apoi sa afle ca nu e deloc asa. Iti vei pierde in curand orice urma de autoritate daca vei incerca sa-ti inseli clientii.

2. Ofera un site usor de navigat

Site-ul tau trebuie sa fie foarte usor de navigat. Indiferent de ce vinzi, totul trebuie sa fie foarte atent organizat in categorii si subcategorii pentru ca vizitatorii tai sa aiba o experienta placuta. Nimeni nu va dori sa navigheze pe un site de telefoane mobile daca pur si simplu nu are o optiune prin care sa vizualizeze doar smartphon-uri sau doar telefoane de la un anumit producator.

3. Ofera un sistem simplu si securizat de cumparaturi

Daca doresti ca ai tai clienti sa finalizeze o comanda, asigura-te ca oferi un sistem simplu de cumparare. Oamenii cumpara online pentru ca e mai simplu si rapid insa daca ii obligi sa piarda timp pretios incercand sa treaca prin procese complexe de cumparare, ii vei pierde. Mai mult decat atat, ofera sisteme securizate de efectuare a platii. Activitatile criminale cibernetice sunt des intalnite astazi asa incat ai nevoie de sisteme securizate de plata pentru ca toti clientii sa aiba incredere in tine.

4. Ofera informatii despre fiecare produs in parte

Da, pe internet se pot gasi informatii despre orice produs, mai ales dca vinzi produse populare distribuite si pe alte site-uri. Cumparatorul are nevoie insa sa gaseasca acele informatii la tine pe site, nu sa piarda timp pretios cautand aceste detalii in alta parte.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *