Menu

Sursa de informare si baza ta pentru SEO

0 Comments


In lumea internetului cand a avea un blog este deja o banalitate pentru multi nu este de ajuns sa ai un site bine structurat sau doar atractiv ca si design. Optimizarea SEO este necesara pentru ca siteul tau sa fie bine cotat. Cum faci asta? Desigur ca ai optiuni si alternative insa pentru ca va conta sa alegi ce este mai bun primul pas va fi sa te informezi corect.

http://firmaseo.eu/ este un blog de informare in primul rand. Pas cu pas descoperi nu numai ce inseamna SEO si cu ce te poate ajuta si nu numai. Adresandu-se unui public larg dar clar ca si tinta  vine cu explicatii, cu detaliere in tot ceea ce SEO reprezinta. Si cu lucruri practice afli cum poti in mod concret sa aplici metodele.

Cum de curand Google a introdus author rank acesta reflecteaza in final cat de bine cotat este siteul tau ca si continut. Iar cand vine vorba de acesta originalitatea nu este singura parte care sa te preocupe. Calitatea acestuia trebuie sa primeze,  actulizarea lui trebuie sa tinteasca spre nevoia de a fi la curent cu noutatile. Toate acestea fac parte din punctul de interes ca si informare a blogului http://firmaseo.eu/.

Ce altceva te-ar mai putea interesa? Promovarea SEO se poate realiza printr-o serie de metode,  de tip white hats si black hats. Cand faci o alegere in acest sens sunt riscuri de care trebuie sa tii cont, sunt posibile penalizari de care vrei sa te feresti.

Totul conteaza, de la alegerea facuta la cum tii pasul cu trendurile. Si cum Google vine cu noi si noi reguli ale jocului este important pentru tine sa stii ce inseamna si ce trebuie sa faci. Despre brandul personal ai auzit? Este pe cat de flatant pe atat de eficient sa te faci cunoscut. Si cand asta devine un interes pentru baza de cunostinte pentru tine ai un blog care sa iti aduca toate informatiile.

 

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *