Menu

Top 5 motive pentru a alege termostate inteligente Salus

0 Comments

termostate inteligente SalusNe-am obisnuit sa traim intr-un anumit grad de confort si daca la un moment dat ceva lipseste facem tot posibilul sa remediem situatia. Atunci cand vine vorba de confortul propriei locuinte, temperatura ambientala este unul dintre primele aspecte ce ne preocupa. In acest sens recomand alegerea unor termostate inteligente Salus – motivele vi le prezint in randurile urmatoare.

Majoritatea centralelor termice regasite pe piata in prezent vin echipate cu termostate, insa alegerea unui sistem extern pentru monitorizarea si controlul temperaturilor in locuinta este mult mai avantajoasa. Sa va explic de ce:

  1. Ai parte de confort termic indiferent de situatie

In special in sezonul rece oricine isi doreste sa fie intampinat de un ambient calduros atunci cand se intoarce acasa. Gama de termostate inteligente Salus poate sa asigure acest lucru. Indiferent daca este vorba de un sistem wireless sau cu fir, nivelul temperaturii va fi monitorizat constant, iar daca scade sub limita stabilita de utilizator centrala este pornita pentru a readuce confortul termic in locuinta. Astfel, atunci cand te intorci de la serviciu, dintr-o deplasare sau din concediu poti fi asigurat ca vei fi intampinat de un ambient calduros si primitor.

  1. Termostate inteligente Salus – o optiune moderna

Televizorul e inteligent, telefonul e inteligent, mai nou chiar si electrocasnicele au functii smart. De ce nu ar fi si sistemul de incalzire la fel? Gama de termostate inteligente Salus se aliniaza tehnologiei moderne, prin faptul ca sistemele oferite de acest producator pot fi controlate de la distanta, cu ajutorul aplicatiei dedicate si conexiunii la internet.

termostate inteligente Salus

  1. Functii multiple – un alt avantaj al termostatelor inteligente Salus

Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa poti seta individual temperaturile in camerele din locuinta, atunci termostatele inteligente Salus reprezinta optiunea potrivita. Daca ai plecat de acasa si nu esti sigur daca ai lasat sau nu caldura pornita, sistemul intervine si te scapa de aceasta grija, sau te avertizeaza in acest sens. La fel, daca pur si simplu nu ai chef sa te ridici din pat pentru a modifica temperatura, termostatele inteligente Salus iti ofera posibilitatea de a face setarile direct de pe smartphone.

  1. Sunt foarte usor de instalat

Cine a spus ca instalarea unui termostat este o misiune imposibil de realizat pentru cineva care nu este specialist in domeniul instalatiilor? Produsele din gama de termostate inteligente Salus vin cu instructiuni detaliate de instalare. Exista numeroase tutoriale disponibile online care ajuta, de asemenea, iar astfel orice proprietar care face o astfel de achizitie poate fi asigurat ca va reusi sa instaleze fara probleme sistemul.

  1. Termostate inteligente Salus – o sansa de a economisi

Fara indoiala ne dorim un anume grad de confort, insa si costurile trebuie tinute sub control. Cu ajutorul termostatelor inteligente Salus ambele obiective sunt indeplinite. Programele de furnizare a caldurii pot fi adaptate si personalizate in functie de necesitatile fiecarui proprietar: pe timpul noptii, in perioadele in care se lipseste de acasa, in concedii si vacante consumul va fi rationalizat, prin urmare si costurile cu incalzirea vor fi mai reduse.

Avand in vedere avantajele enumerate mai sus, dar si faptul ca am instalat de 1 an acasa un termostat inteligent Salus, recomand tuturor sa aleaga aceasta varianta optima de a obtine confort termic deplin la costuri reduse.

Etichete: , ,