Menu

Trenduri in materie de location marketing in 2016

0 Comments

Cum se va schimba location marketingul in acest an? Cu mai mult de 50% din toata tehnica de calcul efectuata in cadrul dispozitivelor de mobil, cred ca location marketingul este pe cale sa pregateasca ceva nou: sa devina fundatia pentru toate procesele de marketing. Tot mai crescuta valoare strategica a informatiilor legate de locatie si puterea mobilului vor transforma marketingul local intr-o fundatie a tot ce reprezinta marketingul de acum incolo.

  • Datele de localizare vor deveni fundatie pentru marketingul local. De ceva timp de acum, afacerile au gandit datele de localizare ca niste bunuri pasive care le protejau brandurile. Trebuie insa sa ne mentinem datele de localizare bine puse la punct si astfel vom face mai simple cautarile de pe internet. Insa brandurile isi dau seama ca agregatorii de date cum ar fi Localeze si publicitarii ca Apple si Foursquare pot deveni niste parteneri foarte puternici pentru amplificarea datelor de localizare din lumea digitala in care traiesc clientii, cumpara si cauta acestia produse si servicii.
  • Google va investi mai mult in cautarile locale. Google adauga cautari ocalizate la cele mai recente aplicatii ale sale Search Quality Ratings Guidelines, lanseaza Google My Business API si sustine ca rezultatele graficelor despre datele locale vor fi in curand foarte de folos. Toate acestea duc fara indoiala la faptul ca o cautare localizata obtine foarte multa atentie la Google HQ in momentul de fata.
  • Aplicatiile isi vor modela muschii legati de marketingul localizat. Afacerile descopera felul in care aplicatiile cum ar fi Periscope si Snapchat pot sprijini reclamele si raspunsurile directe la un nivel national. Dunkin’ Donuts a inclus recent Snapchat ca parte a unei promotii pentru sarbatorirea Zilei Nationale a Cafelei. Taco Bell a folosit Periscope pentru a-si promova biscuitii taco de-a lungul tuturor locatiilor la nivel de America.
Etichete: , , ,