Menu

Trucuri SEO eficiente

0 Comments


Va prezint cateva trucuri pentru a va face o optimizare SEO mai buna.

Link catre tine. Probabil nu exista o strategie mai fundamentala pentru SEO decat integrarea linkurilor interne in website-ul tau, este o modalitate usoara de a stimula traficul la paginile individuale. Ar trebui sa faci “link back” catre arhivele tale frecvent atunci cand creezi noi continut. Va sfatuiesc sa va faceti textul ancora mai prietenos cu motoarele de cautare. Cu cat sunt mai relevante cuvintele ce duc catre o pagina, cu atat mai probabil este ca acea pagina sa apara in motoarele de cautare, atunci cand utilizatorii cauta acei termeni.

Cat despre celelalte abordari SEO, asigura-te ca link-urile tale sunt potrivite, si fii sigur ca nu intreci linia in linkuri excesive, nu vrei sa iti enervezi vizitatorii.

Creeaza un Sitemap. Adaugand un site map, o listare de pagini si linkuri la toate celealte pagini majore de pe site-ul tau, facand mai usor pentru spiderii sa-ti gaseasca site-ul. Cu cat trebuie sa dai mai putine click-uri pentru a ajunge pe o pagina de pe website, cu atat mai bine.

Evita Flash-ul. Flash ar putea arata bine, dar nu are nimic de a face cu SEO. Frame, Flash si AJAX, impart toate aceiasi problema comuna, nu poti sa te legi de o singura pagina. Nu folositi frame-uri deloc si folositi Flash si AJAX cumpatatat pentru cele mai bune rezultate SEO.

Descrierea Imaginilor. Spiderii pot cauta doar pentru text, ci nu textul din imagini, de aceea ai nevoie de cuvinte asoicate cu imaginile, pe cat de descriptive posibil.

Incepe cu numele imaginilor, adaugand un tag “ALT” iti permite sa incluzi o descriere bogata cu cuvinte cheie pentru fiecare imagine de pe site-ul tau.

Textul vizibil din jurul imaginilor este valoros pentru SEO, va sugerez sa adaugati text la toate imaginile tale si sa fiti cat puteti de descriptivi cu textul.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *