Menu

Un plan SEO in functie de prioritati

0 Comments


Sa citesti despre SEO nu este acelasi lucru cu a putea face de unul singur un plan complex si de ajutor.Este multa munca si in functie de ce conteaza cu adevarat planul prioritizat tine de:

1. Actiunile concrete

Este pasul pe care il faci prima data, sa te gandesti concret la ce se intampla, de ce si ce trebuie sa faci pentru asta. Este destul de usor sa te gandesti la pasii mari, la cum sa rezolvi totul insa pasii mici mai intai de plan si apoi de corelare cu actiunile necesare este de fapt ceea ce iti stabileste inca de la bun inceput prioritatile. 

2. Pasul doi tine de penalizari.

Este o regula de aur si absoluta sa rezolvi mai intai penalizarile de orice fel. Daca esti in pragul unei penalizari campania SEO va fi fara prea mult impact. Mai mult decat asta, daca nu rezolvi penalizarea se poate ajunge la una si mai greu de gestionat.

3. Penalizarile manuale

Cel mai sigur mod este de a cauta o pagina in functie de brand. Daca nu se gaseste este cert ca o penalizare este cauza. Pentru a rezolva asta ai nevoie de o cerere de reconsiderare de la Google.

4. Penalizarile algoritmice

Acestea sunt ceva mai putin severe decat penalizarile manuale in sensul in care nu va afecta rank-ul paginii insa de asemenea influenteaza traficul in cautarile organice.

De retinut este ca o penalizare algoritmica si o schimbare de la Google sunt doua aspecte diferite. Esti penalizat cand incalci regulile impuse de Google si te vei clasa ulterior mai jos decat in mod normal in cautari.

5. Potentiale penalizari

Desi acestea se claseaza sub penalizarile active nu sunt nici ele de ignorat. Un semnal de alarma este atunci cand observi o aglomerare de cuvinte cheie, cand link-urile nu sunt naturale de asemenea. Si nu va mai dura mult pana cand un astfel de site va fi penalizat. Pe principiul este mai bine sa previi decat sa tratezi trebui sa ai in vedere si acest tip de penalizare.

Vom continua cu lista de prioritati intr-o postare viitoare.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *