Menu

Verificarea SEO a unui Website

0 Comments


Verificare WebsiteVerificarea avantajelor nerealizate

Aici este llocul in care incerci sa te convingi ca site-ul este o investitie proasta. Abordeaza acest lucru, fiindca vrei sa ai succes. Aminteste-ti, daca acest website este o investitie proasta poti oricand sa gasesti altele. Vrei ca banii si timpul tau sa-ti aduca un randament al investitiei puternic si facand acest lucru bine este modul in care vei obtine cel mai mare randament al investitiei.

  1. Verifica loviturile de algoritm in istoria traficului. Obtine analytics pentru website si cauta scaderi de trafic semnificativ care nu sunt sezoniere in natura. Noteaza datele cand s-au intamplat aceste lucruri. Chiar si scaderile mici in proportie de 10 la % conteaza in timpul acestei investigatii. Din diagrama celor de la Moz, prin care se arata istoria de schimbare a algoritmului Google, si potriveste datele pentru a vedea ce schimbari de algoritm te-au afectat.
  2. Ingrijorari Panda. Daca ai descoperit ca un site a fost lovit de Panda, te afli deja intr-o mare groapa. Examinarile Panda sunt puternice, fiindca nu exista prea multe informatii publicate despre site-urile care s-au recuperat din Panda. Putem gasi multe articole cu subiecte foarte generale si sfaturi nespecifice. Daca nu ai pe cineva care poate sa conduca o recuperare dupa Panda ce lucreaza pentru tine, ar fi timpul sa renunti.
  3. Pinguinul si ingrijorarea link-urilor rele. La fel ca si Panda, site-urile au fost lovite de Pinguin sau mesajele de link-uri nenaturale sunt de asemenea susceptibile sa ofere lovituri de-a lungul timpului. Cu toate acestea, sunt mai multe povesti publicate despre recuperarea din aceste tipuri de probleme decat sunt pentru Panda. Cu toate acestea, trebuie sa realizezi ca ceea ce s-a intamplat, va fi dureros si greu de reparat.

Trebuie sa analizezi link-urile site-ului tau cu un ochi foarte critic. Intrucat Google nu ofera o  harta perfecta asupra ceea ce trebuie sa inlaturi, de multe ori inlaturi si link-uri bune de-a lungul drumului.

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *